Keratine behandeling

Keratine behandeling

Een keratine behandeling maakt je haar ongelofelijk zacht. Bij Joy Hair Salon in Leiden zijn we gespecialiseerd in keratine behandelingen en maken we jou graag blij met prachtig haar!

Wat is keratine?

Keratine is een proteïne die je lichaam zelf aanmaakt. Het zit bijvoorbeeld in je haar, huid en nagels. Keratine zorgt voor zowel kracht als flexibiliteit van je haar. Het zit in natuurlijk haar maar hoe vaker je het verft, föhnt of stijlt, hoe meer keratineverlies. Dit betekent dat je haar slapper en droger wordt. Met een keratine behandeling bij Joy Hair Salon in Leiden voegen we weer keratine toe aan je haren, waardoor het sterker, glanzender en minder breekbaar wordt.

Waarom een keratine behandeling?

Een keratine behandeling is zeer geschikt voor haar dat is beschadigd door chloorwater, de zon en de zee, voor haar dat is geverfd, gepermanent of gestijld en voor haar dat van nature pluizig en breekbaar is. Het is belangrijk dat je de keratine behandeling door de professionals van Joy Hair Salon uit laat voeren, omdat wij werken met de beste professionele producten (neem hieronder een kijkje). Een keratine behandeling laat je haar weer stralen en daar helpen wij van Joy Hair Salon je graag mee. Neem contact op voor meer informatie en prijzen of maak direct een afspraak.

Collageen BioCoconut, is een biologisch product, demi-permanent behandeling, welke proteïne en collageen combineert in een enkele stap met een korte pauze die het haar vanaf de tweede behandeling permanent stijl maakt maar het volume behoud. Dit product is een van de krachtigste producten die wij hebben.